Rijssen - Element4 Trisore 100

Het is toevallig dat meneer Nieuwenhuis onze showroom binnenloopt. Voor een verbouwing is hij in de buurt, maar hijbesluit impulsief om eens binnen rond te kijken. Daarbij wordt direct duidelijk wat de voorkeur heeft. Resoluut wordt de Element4 Trisore 100 H aangewezen als mooiste haard. Maar bij nader inzien, en op advies van de verkoper, wordt daarvan afgeweken.

Want wat blijkt? De Element4 Trisore 100 H is een meer vierkant model. Op zich heel mooi, maar dan vooral wanneer er veel ruimte beschikbaar is. Dat was nu niet het geval. Vandaar dat een afwijkend advies klinkt. In deze situatie komt een het haardvuur optisch namelijk beter tot zijn recht als de gashaard minder hoog is. Daardoor valt de haard zelf minder op, maar is het vuur zelf voller aanwezig. Zodoende valt de uiteindelijke keuze op de Element4 Trisore 100.

De technische montage wordt door Sfeerhuis Baan verzorgd. De haard wordt zwevend gemonteerd, het rookkanaal wordt via het platte dak van de uitbouw naar buiten geleid en de ombouw wordt zorgvuldig afgewerkt. In eigen beheer wordt door familie Nieuwenhuis het plateau afgewerkt. Het gegoten beton is niet massief, hoewel het wel zo oogt. Een mooi en robuust effect, met tegelijkertijd een strakke afwerking.
Datum: August 20, 2014
Categorie: Gerealiseerde projecten
Klant: Familie Nieuwenhuis - Rijssen

Andere projecten

Bezig met laden...