Ruurlo - Bellfires Horizon Bell XXL

Tijdens de verbouwing bij de familie Jansen miste de familie nog wat afscheiding van de kamer. Met de vraag hoe dit opgelost kon worden, kwamen ze binnen in de showroom van Sfeerhuis Baan. Na een gesprek met een adviseur werd al snel meer duidelijk over de mogelijkheden. Als er een langwerpige haard gekozen werd, was het mogelijk om deze verder door te laten lopen dan de muur. Hier moest echter nog een geschikte haard voor gevonden worden. Dat bleek uiteindelijk de Bellfires Horizon Bell XXL te zijn.

De Horizon Bell XXL is een prachtige langwerpige haard. Het is een sfeermaker, warmtebron en designobject in één. Verder fungeert de Horzion Bell XXL ook nog als afscheiding van de kamer in het geval van de familie Jansen. Helaas wordt de Horizon Bell XXL niet meer verkocht. Wel is er een minstens zo goede haard voor in de plaats gekomen. Dat is de DRU Metro 130.

Sfeerhuis Baan heeft de installatie en afwerking verzorgd. Hierbij is er rekening gehouden met de TV door een nis te maken in de koof. Verder is de afvoer in de koof verwerkt en verlaat via de gevel de ruimte.
Datum: February 06, 2014
Categorie: Gerealiseerde projecten
Klant: Familie Jansen - Ruurlo

Andere projecten

Bezig met laden...