Hardenberg - Ortal Clear 130

De wensen en behoeften van de familie Dekker waren erg duidelijk toen ze in de showroom kwamen van Sfeerhuis Baan. In hun nieuwbouw woning te Hardenberg moest een haard komen. Deze haard moest goed passen tussen de 2 kozijnen die op de foto te zien zijn. Verder moest er een TV-nis toegevoegd worden boven de haard. Deze nis moest even breed zijn als de haard zelf om een mooi symmetrisch geheel te creëren. Vandaar dat de keuze uiteindelijk viel op de Ortal Clear 130.

De Ortal Clear is een prachtige, erg brede haard. De haard wordt geleverd met een dubbele brander voor nog realistischer vuur. Ook heeft u de keuze om de haard op één brander te laten brander. Zo gaat het verbruik naar beneden, terwijl het vuur mooi blijft branden. De haard is niet meer leverbaar. Als veelvuldig gekozen alternatief kan de DRU Metro 130 XT worden gezien als een soort vervanger.

De technische installatie en het maken van de koof is verzorgd door Sfeerhuis Baan. De koof is dus gemaakt met een TV-nis. De afvoer wordt via de koof en het platte dak naar buiten geleid. De afwerking wordt door de familie Dekker zelf opgepakt.
Datum: December 12, 2013
Categorie: Gerealiseerde projecten
Klant: Familie Dekker - Hardenberg

Andere projecten

Bezig met laden...