Hengelo - DRU Maestro 80/3

Het was toevallig dat de heer Zweverink in aanraking kwam met de DRU Maestro 80/3. Hoewel hij al een tijdje oriënterend rondkeek, was deze ontmoeting ongepland.

Het was tijdens een zakenbeurs in Duitsland dat hij deze mooie gashaard brandend zag opgesteld. Een demo-model in de stand van gashaardenproducent DRU. Tijdens het aanschouwen van het indrukwekkende vlammenspel steeg zijn verbazing met de seconde. Onbewust had hij hier al gekozen voor deze haard. Hoewel hij al dringend op zoek was naar een haard, moest hij toch nog een paar maanden wachten op dit nieuwste model. Maar dat was het ‘m absoluut waard!

De keuze voor de Maestro 80/3 was allang gemaakt. Maar dan de andere helft van het proces: bij welke winkel koop je ‘m dan? Er zijn zoveel haardenzaken die dit nieuwe product willen leveren. Waarom dan bij Sfeerhuis Baan? Hartverwarmend is dan de metafoor: het is niet alleen de kachel die voor warmte zorgt. De warmte is ook duidelijk merkbaar in het contact met de adviseur. Dat heeft uiteindelijk de doorslag gegeven.

En zo mocht Sfeerhuis Baan deze mooie gashaard inclusief stijlvolle Belgische hardstenen plateau ontwerpen en plaatsen. Een mooi resultaat. Ook mooi om te zien dat de woonkamer direct veel ruimer oogt door het zwevende plateau. Wellicht een tip voor in uw woonkamer?
Datum: September 08, 2017
Categorie: Gerealiseerde projecten
Klant: Familie Zweverink - Hengelo

Andere projecten

Bezig met laden...