Barchem - Bellfires Free Bell

De familie Imenkamp uit Barchem was op zoek naar een gashaard. Een gashaard die niet teveel ruimte in beslag neemt, maar die wel voor de hele kamer een mooi uitzicht biedt op het vuur. En daarmee hebben ze aan de Bellfires Free Bell exact de goede haard. De haard past perfect thuis in het interieur van de woning, zoals u op de foto ziet.

Helaas is de Bellfires niet meer leverbaar. De reden: er is een betere optie voor in de plaats gekomen. Dit is de DRU Diablo Next. Bij de Diablo heeft de gebogen ruit plaats gemaakt voor een 3-zijdige ruit. Zodoende is het vuur alsnog door de hele kamer te bewonderen. Deze haard zou dus ook uitermate geschikt zijn voor de familie Imenkamp. Zeker ook omdat dit model ook een hangende haard is. De ruimte onder de haard blijft dan vrij, zodat er meer ruimte over blijft. Deze haard is naast aardgas ook in propaan leverbaar.

De aansluiting is verzorgd door Sfeerhuis Baan. Er was deels al een kanaal aanwezig, dus het nieuwe kanaal kon daar eenvoudig op aangesloten worden. Zoals u op de foto kunt zien, heeft het een prachtig eindproduct opgeleverd.
Datum: February 24, 2015
Categorie: Gerealiseerde projecten
Klant: Familie Imenkamp - Barchem

Andere projecten

Bezig met laden...