Den Ham - Scan Andersen 8-2

De familie Coes kwam naar de showroom van Sfeerhuis Baan met het idee om de bestaande verouderde houthaard te vervangen. Deze moest ongeveer overeenkomen met de afmeting van de oude haard aangezien ze graag vast wouden houden aan het bestaande plateau en de schouw. Na een gesprek met een adviseur werd al snel duidelijk dat de Scan Andersen 8-2 de perfecte vervanging zou zijn. De haard heeft een hoger vermogen en je houdt er ook nog eens een breder zicht op het vuur aan over.

Het merk Scan is inmiddels overgenomen door Jotul, waardoor de Scan Andersen nu de Jotul F145 heet. De Jotul is exact dezelfde haard. De familie Coes koos voor het convectiemodel, maar de haard is ook te verkrijgen in een spekstenen variant. Verder wordt de haard geleverd met aslade. Ook op plekken waar de afgifte van rook wordt gereguleerd is het stoken van hout in deze haard toegestaan. Daar hoeft de familie Coes zich dus geen zorgen om te maken.

Zoals eerder benoemd was de schouw al aanwezig. Sfeerhuis Baan heeft de haard technisch aangesloten op het bestaande kanaal.
Datum: December 19, 2012
Categorie: Gerealiseerde projecten
Klant: Familie Coes - Den Ham

Andere projecten

Bezig met laden...