Hoge Hexel - Wanders Olaf Eco

Een mooie grote houtkachel met een goed rendement. Dat de familie Braamhaar hiervoor in de showroom van Sfeerhuis Baan kwam was al erg snel duidelijk. Na het doornemen van de mogelijkheden, sprak de Wanders Olaf ECO wel aan. De Olaf ECO is een erg mooie grote haard met een erg hoog rendement. De warmte die opgewekt wordt kan nog uren na het stoken gevoeld worden door de toevoeging van speksteen.

De Olaf ECO is inmiddels in een nieuw jasje gestoken en wordt verkocht onder een andere naam. De haard wordt tegenwoordig verkocht als Wanders Pecan ECO S. Voor dit type geldt hetzelfde. Een hoog rendement en een prachtige voorzijde met een grote ruit. En de stralingswarmte van het toegevoegde speksteen is onevenaarbaar. De looks van de Pecan zijn ten opzichte van de Olaf wat gemoderniseerd. Dit maakt het model wat meer tijdloos waardoor de kachel qua design echt in iedere huiskamer past.

Sfeerhuis Baan heeft bij de familie Braamhaar ook de aansluiting op zich genomen. Hierbij kon de buis aangesloten worden op een bestaande schoorsteen. Door de schoorsteen wordt een nieuwe buis getrokken waar de haard op aangesloten wordt.
Datum: February 17, 2015
Categorie: Gerealiseerde projecten
Klant: Familie Braamhaar - Hoge Hexel

Andere projecten

Bezig met laden...