Hengelo - DRU Passeo

Er moest een gashaard komen, zoveel was wel duidelijk toen de familie van der Berg de showroom kwam bezoeken. Na een gesprek met een adviseur kwam men tot de conclusie dat het een inbouw gashaard moest worden. Een mooie haard aangevuld met een prachtige ombouw. Dat zag de familie van der Berg wel zitten. De DRU Passeo bleek in verhouding perfect te passen op de muur waar de haard voor moest komen.

De DRU Passeo is een prachtige haard met mooi en realistisch vuur. Deze haard is het voorbeeld van een eyecatcher in de huiskamer. Bij de haard wordt standaard ontspiegeld glas geleverd. Dit ontspiegelde glas verbetert het zicht op het vuur significant. Doordat alle spiegelingen uit het glas zijn gehaald, ontstaat er optimaal zicht op het vuur. Dit zijn een aantal goede redenen die de keuze van de familie van der Berg voor de Passeo onderbouwen.

Sfeerhuis baan heeft het plaatsen van de haard ook verzorgd. Hierbij is de haard eerst technisch aangesloten. Vervolgens is de ombouw gemaakt. De ombouw is bewust asymmetrisch gemaakt om een ander beeld te creƫren in de woonkamer. We kunnen zeggen dat het eindresultaat erg geslaagd is.
Datum: September 07, 2017
Categorie: Gerealiseerde projecten
Klant: Familie v/d Berg - Hengelo

Andere projecten

Bezig met laden...