Wierden - DRU Saxo 80

De familie Tempelman miste nog wat in de kamer. Een mooie gashaard. Na een bezoek aan de showroom was de familie er achter dat een hoekhaard op gas erg mooi zou passen in de huiskamer. Plus het feit dat de schoorsteen op dat punt zit. Hierdoor kan de afvoer via de schoorsteen naar buiten geleid worden. Met deze factoren in het achterhoofd werd vol overgave gekozen voor de DRU Saxo 80.

De opvolger van de inmiddels niet meer leverbare Saxo 80 is de DRU maestro 80/2. Een prachtig model met 2 hogere ruiten. Verder zorgt de dubbele brander er voor dat het vuur mooi om de blokken slaat. De haard kan ook erg mooie vlammen produceren wanneer er minder warmtebehoefte is en het rendement dus lager ligt. Daarnaast is de haard aan te sluiten via het DRU PowerVent systeem, wat ervoor zorgt dat er geen vaste plaats hoeft te zijn om de haard te plaatsen.

Bij de familie Tempelman heeft Sfeerhuis Baan alleen de technische aansluiting voor zijn rekening genomen. De familie heeft zelf de koof doorgetrokken en afgewerkt. In de koof zijn nisjes gemaakt voor de TV en andere benodigdheden.
Datum: November 07, 2014
Categorie: Gerealiseerde projecten
Klant: Familie Tempelman - Wierden

Andere projecten

Bezig met laden...