Daarlerveen - M-Design Luna Gold 1300DC

Daarlerveen - M-Design Luna Gold 1300DC

Bij het bezoek van de familie Kamperman aan de showroom, valt het oog op de M-Design Luna Gold 1300DC. De familie wordt vooral geïnspireerd door de opstelling die te zien was in de showroom. Een mooie brede haard gecombineerd met een prachtig haardmeubel, zodat de haard deels zwevend lijkt. Dit creëert een mooi ruimtelijk effect.

De M-Design Luna Gold 1300DC is een prachtige 3-zijdige haard. Hierdoor kunt u van elk punt in de kamer de haard in kijken. Daarnaast is er met de M-Design haarden veel mogelijk wat betreft decoratie. Wat betreft de binnenbekleding is er de keuze tussen een wand van metaal of een spiegelwand. Verder kan u naast een houtset ook andere decoratie kwijt in uw haard. Denk aan keien in verschillende groottes of een steensoort in verschillende kleuren. De Luna Gold 1300DC is inmiddels verbeterd en wordt tegenwoordig verkocht onder de naam Luna Diamond 1300DC.

Sfeerhuis Baan heeft de haard geïnstalleerd bij de familie Kamperman. Dit betreft zowel de technische installatie als de ombouw. Uiteindelijk kunnen we kijken naar een zeer geslaagd eindresultaat.
Datum: December 21, 2012
Categorie: Gerealiseerde projecten
Klant: Familie Kamperman - Daarlerveen

Andere projecten

Bezig met laden...