Rijssen - Wanders Danta 500 hoek

De familie Slagman was op zoek naar een kleine, compacte haard. Er was slechts beperkt ruimte beschikbaar in de woonkamer. Dat is altijd een uitdaging. Zeker omdat de gewenste plek van de haard vlak naast een raam was, zoals ook terug is te zien op de foto.

Een situatie met behoorlijk wat voorwaarden dus. Maar hoe krijg je zoveel mogelijk vuur en hoe gebruik je zo weinig mogelijk ruimte? Een uitdagend vraagstuk, maar het resultaat mag er zeker zijn! Met deze compacte Wanders Danta 500 hebben ze nu veel vuur, zonder veel ruimte in te leveren.

Twee essentiƫle keuzes hebben hier invloed op gehad. In de eerste plaats is deze gashaard geplaatst inclusief een zwevend haardmeubel . Het is Sfeerhuis Baan ontworpen en gemonteerd en geeft een optisch ruimtelijk effect. Ook het tweezijdige vuurzicht geeft de illusie dat het vuur groter lijkt dan het in werkelijkheid is. En dat effect is precies wat we wilden bereiken! Door de hoek kun je, zonder dat de haard heel breed is, toch maximaal van het vuur genieten. En zo wordt weer eens bevestigd: waar een kleine haard groot in kan zijn.
Datum: September 08, 2017
Categorie: Gerealiseerde projecten
Klant: Familie Slagman - Rijssen

Andere projecten

Bezig met laden...