Laren - Wanders Danta 1100 3-zijdig

Bij de familie Landeweer miste er duidelijk nog wat in de huiskamer. Een echt sfeermaker die het prachtige design afmaakt. Na een bezoek aan de showroom van Sfeerhuis Baan waren ze het er over uit. Er moest een gashaard komen. En zo gezegd, zo gedaan. Na een gesprek met een adviseur kwamen ze uit op de Wanders Danta 1100 3-zijdig.

De Wanders Danta is het één na grootste model van de Wanders Dante 3-zijdige modellen uit de viervoudige Danta serie. De haard staat bekend om zijn tweede brander. Een prachtig effect waardoor het vuur van een gashaard nog realistischer lijkt. De achterwand wordt standaard geleverd met een vlakke stalen achterwand. De haard is echter ook te leveren met een spiegelwand. Daarnaast zijn er ook veel keuzes te maken tussen branddecoratie. Hierbij kunt u kiezen uit: houtstammen, kleine kiezels, grote kiezels of diamonds.

Bij de familie Landeweer staat Sfeerhuis Baan garant voor de technische installatie. Verder hebben wij de ombouw gemaakt voor deze 1,10 meter brede haard. Doordat de familie zelf de nisjes aan beide kanten gemaakt heeft het een enorm sfeervol geheel. De haard komt nu tot zijn recht en vervult in de behoeften van de klant.
Datum: October 19, 2015
Categorie: Gerealiseerde projecten
Klant: Familie Landeweer - Laren

Andere projecten

Bezig met laden...