Rijssen - Jotul F 520

De familie Voortman was bezig met een grote verbouwing aan de keuken en kamer. Terwijl de ruimte flink werd aangepast naar een landelijkere sfeer, miste er nog wat. Het ontbrak nog aan een sfeervol centraal middelpunt van beide kamers. Toen de familie Voortman de showroom bezocht, werd al snel duidelijk wat de behoeften waren. Aangezien er (op de foto aan der rechter zijde) een grote woonkeuken staat, moet er tijdens de koop gelet worden op 2 aspecten. Ten eerste moet er van alle kanten in de haard gekeken kunnen worden en ten tweede moet er wel degelijk warmte vanaf komen. Hiermee heeft de familie Voortman aan de Jotul F520 exact wat ze zochten.

De Jotul F520 is een prachtig model met een 3-zijdige ruit. Perfect dus om 2 ruimtes met elkaar te combineren. Verder is de F520 een haard met veel rendement. De warmte is snel merkbaar en voelbaar. De haard wordt standaard geleverd met een houtbak onder de haard.

Sfeerhuis Baan heeft de aansluiting verzorgd bij de familie Voortman. De haard is aangesloten op een bestaande schoorsteen. Dit is gedaan door middel van een flexibele buis die door de schoorsteen loopt en aangesloten is op de haard. Sfeerhuis Baan verleent dus ook een helpende hand in bestaande situaties.
Datum: December 05, 2016
Categorie: Gerealiseerde projecten
Klant: Familie Voortman - Rijssen

Andere projecten

Bezig met laden...