Almelo - Wanders Square 60

Toen de familie Vos in showroom van Sfeerhuis Baan kwam, was het doel heel duidelijk. Er moest een houtkachel ingebouwd worden in de bestaande situatie. Er was namelijk een open haard aanwezig met een mooie schouw. De taak was om hier een geschikte haard voor te vinden die paste in het formaat. Nadat de adviseur meer duidelijkheid had over de afmetingen, werd snel duidelijk dat de Wanders Square 60 perfect zou passen in de huidige situatie.

De Wanders Square 60 is een kachel waarmee u een veel hoger rendement haalt dan bij een open haard. De voorzijde is voorzien van een grote ruit waardoor er zowel een goed zicht op het vuur als een aangename stralingswarmte is. De haard is perfect geschikt om een bestaande open haard om te bouwen tot een gesloten haard. De ideale haard dus voor de familie Vos.

Sfeerhuis Baan heeft in dit geval ook de transformatie en de aansluiting verzorgd. Daarbij is het zaak om in eerste instantie te plaatsen waarnaar de afwerking gedaan wordt. In dit geval is er voor gekozen om de overige ruimte in de schouw op te vullen met een prachtige sierlijst. Een technische oplossing wordt hiermee omgezet in een decoratief pluspuntje.
Datum: May 06, 2011
Categorie: Gerealiseerde projecten
Klant: Familie Vos - Almelo

Andere projecten

Bezig met laden...