Losser - Ortal Clear 60x80 Tunnel

De familie Wams uit Losser kwamen met een heel duidelijk doel naar de showroom van Sfeerhuis Baan. Men zocht en soort afscheiding tussen 2 ruimtes en ze wilden dit graag oplossen door een haard te plaatsen. Na een gesprek met een adviseur kwamen ze al snel uit bij de Ortal Clear 60x80 tunnel haard. Een mooie haard met een brede inkijk van beide zijden. De haard sluit beide ruimtes mooi af.

De 60x80 tunnel heeft vanwege de twee grote ruiten een hoog rendement met een aangename stralingswarmte van beide zijden. Het rendement kan gemakkelijk worden geregeld. Dat maakt het mogelijk om te besparen als het niet nodig is, zodat dat ook weer voordeel oplevert. Die voordelen zijn vergelijkbaar met de DRU Maestro 75 tunnel, die momenteel veelvuldig als vervangend alternatief wordt gekozen.

Ook de plaatsing is verzorgd door Sfeerhuis Baan. In dit geval gaat de afvoer door de gevel naar buiten. Bij het maken van de koof is daar rekening mee gehouden. De koof is aan de rechterzijde doorgetrokken tot aan de buitenmuur. Verder is de ombouw mooi strak om de haard gebouwd. Op de foto is het prachtige eindresultaat te zien.
Datum: June 21, 2013
Categorie: Gerealiseerde projecten
Klant: Familie Wams - Losser

Andere projecten

Bezig met laden...