Rijssen - DRU Scenic 70

De behoeften van de familie Danneberg worden al snel duidelijk. Er moet op de muur aan de voorzijde van de kamer een gashaard komen. Deze moet niet al te breed worden, zodat er genoeg ruimte overblijft om een mooie ombouw bij te bouwen. Verder moet er een mogelijkheid zijn om de afvoer via het platte dak naar buiten te geleiden. Hierdoor valt de keuze al snel op de DRU Scenic 70.

De DRU Scenic 70 is een prachtige driezijdige haard. Het is een haard met een goed vermogen, wat bovendien gemakkelijk te beïnvloeden is. Verder creëert het geplaatste plateau een mooi ruimtelijk effect. Al met al genoeg redenen die de keuze van de familie ondersteunen. Dit model is niet meer leverbaar. De verbeterde vervanger is de DRU Lugo 70/3.

Sfeerhuis Baan heeft de technische installatie en de afwerking verzorgd. Hierbij is gelet op de afvoer via het platte dak. Daarnaast is een zwevend hardstenen plateau toegevoegd onder de haard. Verder is er op gelet dat de ventilatieroosters verticaal geplaatst zijn. Kijkend naar het resultaat kan gesteld worden dat beide partijen hier erg tevreden mee zijn.
Datum: June 07, 2013
Categorie: Gerealiseerde projecten
Klant: Familie Danneberg - Rijssen

Andere projecten

Bezig met laden...