Rijssen - Hwam 2610C

Gelooft u in liefde op het eerste gezicht? Een vraag die in de beste romans uitvoerig beschreven wordt. Maar deze versie is nóg beter!

De foto van deze HWAM 2610 C is gemaakt in de woning van de familie Ter Keurst in Rijssen. Hun verhaal toont opvallend veel vergelijkingen met de first-love van een verliefde puber. Zij waren compleet hoteldebotel toen ze deze haard voor het eerst zagen. Simpel en eenvoudig, op een willekeurige pagina in een folder. En toch viel hun oog erop. Hun blik werd er telkens naartoe getrokken. Nee, niet alleen vanwege de haard, maar om het totale plaatje.

Maar, zoals zo kenmerkend voor pubers, kwam daar direct ook de onzekerheid. Is dit wel een goeie keus? Moeten we niet eerst verder kijken? Vertwijfeld op zoek naar zekerheden, kwamen ze uiteindelijk in de showroom van Sfeerhuis Baan terecht. Daar konden ze, zonder schaamte, haar net zolang bekijken en bewonderen als ze maar wilden. Kijk maar eens mee. En toen was het zeker. Dit is de ware!

Snel werden de voorbereidingen getroffen. Maar zonder hun geheim te delen. Ze maakten zelf hun ombouw gereed. Uiterst zorgvuldig, maar in rap tempo. Kurkdroge houtblokken werden alvast verzameld. Alles om ervoor te zorgen dat het bedje gespreid was.

Dan breekt de tijd aan om het te bekennen. En als je dat zelf niet durft, ga je naar je beste en meest betrouwbare vriend. Die snapt wat je voelt en probeert je zo goed mogelijk te helpen. Daarom werd de hulp van Sfeerhuis Baan ingeschakeld. En het vertrouwen werd uitbetaald. Voor een 'vriendenprijs' is de haard veilig en snel bij huis afgezet, zodat ze nu elke dag kunnen genieten van de schoonheid van deze haard.

Datum: September 08, 2017
Categorie: Gerealiseerde projecten
Klant: Familie Ter Keurst - Rijssen

Andere projecten

Bezig met laden...