Wierden - DRU Scenic 80

Toen de familie Holtman de showroom van Sfeerhuis Baan bezocht, waren er een aantal duidelijke wensen. De haard kwam in de hoek, dus moest hij niet te groot zijn. Verder wou de familie Holtman wel genieten van een ultiem zicht op het vuur. Hierdoor is de DRU Scenic 80 de perfecte haard. Een mooi compact model met een driezijdig zicht op het vuur. In combinatie met een zwevend model neemt dit ook niet te veel ruimte in beslag.

De brander van de Dru Scenic 80 is geplaatst onder de houtblokken. Dit geeft een mooi effect, het lijkt zelfs een beetje op een kampvuur. Door het driezijdige zicht is het vuur van alle kanten goed te zien. Deze aspecten hebben zwaar meegewogen in de beslissing van familie Holtman voor de DRU Scenic 80. De opvolger van de DRU Scenic is de nagenoeg vergelijkbare DRU Lugo 80/3.

De technische plaatsing van de haard is verzorgd door Sfeerhuis Baan. Daarnaast heeft Sfeerhuis Baan het zwevende plateau geplaatst. Dit is echter onbehandeld achter gelaten. Hier heeft de familie Holtman zelf voor gekozen. Hierdoor konden ze de decoratie zelf verzorgen. Op de foto is het mooie eindresultaat te zien.
Datum: December 26, 2012
Categorie: Gerealiseerde projecten
Klant: Familie Holtman - Wierden

Andere projecten

Bezig met laden...