Rijssen - Wanders Solea Elegance

Zodra de familie Floor in de showroom bij Sfeerhuis Baan komt, is er nog enige twijfel te bespeuren. Men twijfelt nog tussen een vrijstaande gashaard en een inbouwhaard. Nadat de adviseur in de showroom de situatie bespreekt, komt de familie Floor tot de conclusie dat een vrijstaande haard de beste optie is. De muur waar de haard voor komt is uitstekend geschikt wat betreft de breedte. De haard neemt niet te veel ruimte in beslag en is op het uitgekozen punt vanuit de hele kamer goed te zien. Bij het samenbundelen van deze aspecten valt de uiteindelijke keuze op de Wanders Solea Elegance.

De schone verbranding en uitstekende regeling zijn uiteraard punten die de Solea Elegance aantrekkelijk maken. Maar de haard is ook nog eens erg energiezuinig en voldoet aan de nieuwste milieueisen. Bovendien verspreidt de hoge ruit een zeer aangename stralingswarmte. De combinatie van deze voordelen hebben de familie Floors verleid om te kiezen voor de Wanders Solea Elegance. Dit model is nu niet meer verkrijgbaar. Een vergelijkbare vrijstaande gashaard is de Wanders Tali.

Sfeerhuis Baan heeft ook de verantwoordelijkheid van de plaatsing op zich genomen. De haard is technisch geïnstalleerd. In dit geval was het mogelijk om de afvoer achter uit de gevel te laten komen. Zoals op de foto te zien is, oogt dit erg mooi. Mede daardoor zijn partijen erg content met het resultaat.
Datum: October 27, 2016
Categorie: Gerealiseerde projecten
Klant: Familie Floor - Rijssen

Andere projecten

Bezig met laden...