Oldenzaal - Element4 Bioptica

Nog voordat de familie Hofland in de showroom op bezoek komt, staat het voor hen vast dat ze een doorkijkhaard willen. Ze zijn zo enthousiast over het dubbele voordeel dat ze direct op zoek. De vraag is niet of het een doorkijkhaard wordt, maar vooral welke haard de creatieve en sfeervolle verbinding tussen kamer en keuken wordt.

Wat betreft de doorkijkhaarden zijn er verschillende modellen mogelijk. Zowel horizontale als vierkante modellen. De horizontale modellen worden, vanwege het optische effect, doorgaans wat hoger geplaatst. Maar om rekening te houden met de wens om aan de kant van de kamer een schouw te plaatsen, werd de focus gelegd op de vierkante modellen. Dat is de uiteindelijke route naar de Element4 Bioptica. Op de foto vanuit de keuken te zien, in de kamer omlijst met een prachtige natuurstenen schouw.

Een mooi voorbeeld van het samenspel tussen de wens van de klant en de mogelijkheden van het assortiment. Zo kan het advies de basis vormen van een vakkundig en verantwoord eindresultaat.
Datum: July 22, 2016
Categorie: Gerealiseerde projecten
Klant: Familie Hofland - Oldenzaal

Andere projecten

Bezig met laden...