Hengelo - M-Design Luna Gold 550V

De familie Hannenberg wil graag ook in de kamer een haard. De behoeften voor deze haard zijn direct duidelijk. In het verband met de hoek waar de haard in geplaatst moet worden, luidt het advies om te zoeken naar een smalle haard. Aan de andere kant is er in de hoogte wel veel ruimte beschikbaar. Door die combinatie valt de keuze op de M-Design Luna Gold 550V. Een prachtig exemplaar van een grote haard die in de breedte niet veel ruimte in beslag neemt. Voor familie Hannenberg past de haard prachtig in de hoek.

De Luna Gold 550V is een prachtige haard met een hoog rendement. Verder is het een echte blikvanger in de kamer. Deze punten spreken de familie Hannenberg wel aan. Dit model is inmiddels vervangen door de Luna Diamond 550V. De Luna Diamond is nog beter voorzien van intelligente en duurzame oplossingen. Standaard wordt de haard geleverd met een binnenwand van chamoflex of metaal. Maar tegen meerprijs is er de mogelijkheid om de haard te laten leveren met een gietijzeren binnenwand.

Sfeerhuis baan heeft de technische installatie en de levering op zich genomen. Hierbij is de haard ingebouwd in een prachtige koof. De koof kent twee dagkanten. In deze dagkanten zijn de ventilatieroosters verwerkt. Verder was er op de plaats al een schoorsteen aanwezig. Door hier een buis doorheen te trekken, kan de haard eenvoudig op het rookkanaal aangesloten worden.
Datum: October 17, 2008
Categorie: Gerealiseerde projecten
Klant: Familie Hannenberg - Hengelo

Andere projecten

Bezig met laden...