Goor - Global Fires Global 55XT CF

Eerder stond op de plek die op de foto te zien is een open haard. Toch vond de familie Hilhorst dat hier wat nieuws voor in de plaats moest komen. De open haard oogde toch wat klassiek en dat was met oog op de inrichting van de kamer niet de bedoeling. Men zocht een wat kleinere haard die gemakkelijk was in te zetten in de bestaande situatie. Vandaar dat de familie Hilhorst uitkwam op de Global Fires Global 55XT.

De Global 55XT CF is een mooie gashaard uit het aantrekkelijk geprijsde Global-assortiment. Het hoge glasraam en de minimale lijsten zorgen voor veel en ongehinderd zicht op het vuur. Verder zijn vanuit de zithoek de voordelen te ervaren van een afstandsbediening. De afstandsbediening bezit over een elektronische ontsteking, thermostaat- en een klokfunctie.

Sfeerhuis Baan heeft het inbouwen van de haard ook voor haar rekening genomen. In eerste instantie is de haard ingebouwd in de bestaande muur. Daarna heeft Sfeerhuis Baan ter plekke een schouw gecreƫerd van brandwerend plaatmateriaal. Dit om de gewilde moderne look terug te brengen.
Datum: September 15, 2016
Categorie: Gerealiseerde projecten
Klant: Familie Hilhorst - Goor

Andere projecten

Bezig met laden...