Deventer - DRU Maestro 80/3

Een makkelijk te bedienen haard, waar toch wel degelijk warmte vanaf komt. De DRU Maestro 80/3 is in dat geval een perfecte keuze. Een vernieuwing in de woonkamer van de familie Hamaker zorgde ervoor dat ze op een dag bij ons in de showroom terecht kwamen. Men zocht een haard met een mooie inkijk en uiteraard een mooi vuurbeeld. Daarom was de DRU Maestro 80/3 echt iets voor de familie Hamaker.

De Maestro 80/3 is de perfecte balans tussen warmte en sfeer. Dankzij het DRU Eco Wave systeem, dat door DRU zelf ontwikkeld is, kan de haard ook bij minder warmtebehoefte mooi branden. Verder is er door het PowerVent systeem (video) de mogelijkheid gekomen om de haard op allerlei plekken te plaatsen in de woning. Bijvoorbeeld midden in de kamer, in je slaapkamer of in de keuken.

Sfeerhuis Baan heeft bij de familie Hamaker ook de technische installatie en de afwerking verzorgt. Daarbij is een prachtig plateau geplaatst. Dit plateau rust op twee grote, brede poten zodat het net lijkt alsof haard leunt op het robuuste blad van gegoten beton. Dit plateau was perfect te combineren met de DRU Maestro.
Datum: April 29, 2016
Categorie: Gerealiseerde projecten
Klant: Familie Hamaker - Deventer

Andere projecten

Bezig met laden...