Enschede - Element4 Trisore 95

Op de foto ziet u de vernieuwde woonkamer van de familie Elferink. Op hun wensenlijstje stond het verbouwen van de huiskamer, inclusief deze Element4 Trisore 95. Omdat ze hun wensen tot in detail hadden uitgedacht, wilden ze zoveel mogelijk zelf doen. Ook in zo’n situatie is Sfeerhuis Baan een welwillende samenwerkingspartner.

Deze mooi inbouw gashaard is door de monteurs van Sfeerhuis Baan gemonteerd. Omdat het de wens was om de ruimte onder de haard vrij te houden voor het meubel, werd de haard aan de muur bevestigd. Een zwevende gashaard dus, om zo goed mogelijk aan de wensen te kunnen voldoen. Op het platte dak is alleen een kort stukje pijp zichtbaar, in de woonkamer is dat zelfs strak weggewerkt achter de koof.

Daarna kon handige alleskunner zelfstandig het project afmaken. Het zelf gemaakte haardmeubel getuigt van vakmanschap. En zo werd alles precies gemaakt zoals van tevoren was uitgedacht. Maar niet alleen dat. De gashaard was ook nog eens vakkundig gemonteerd, veilig en met garantie. Een win-win situatie dus.
Datum: August 08, 2012
Categorie: Gerealiseerde projecten
Klant: Familie Elferink - Enschede

Andere projecten

Bezig met laden...