Hellendoorn - Global Fires Global 55 CF

De familie Wilde uit Hellendoorn wou graag wat doen met de ruimte die ontstond na het weghalen van de open haard. Voor de open haard moest een gashaard in de plaats komen. Verder had de familie Wilde al een schouw op de plek staan. Binnen deze maten moest er een gashaard komen. Dat is uiteindelijk de Global Fires Global 55XT CF geworden. Een prachtige gashaard die mooi in het design past.

De Global 55XT CF is een mooie haard uit het aantrekkelijk geprijsde Global-assortiment. Het hoge glasraam en de minimale lijsten zorgen voor een volledig zicht op het vuur. Verder zijn vanuit de zithoek de voordelen te ervaren van een afstandsbediening. De afstandsbediening bezit over een elektronische ontsteking, thermostaat- en een klokfunctie.

Sfeerhuis Baan heeft in dit geval de technische installatie en de afwerking op zich genomen. Het binnenwerk van de schouw is eruit gehaald, de haard daaropvolgend in de schouw geplaatst. Vervolgens werd de schouw afgewerkt tot aan de kaders van de haard. In dit geval zien we dat de haard geplaatst wordt met een schouw. Dit is zeker niet verplicht. Het is ook mogelijk om de haard strak in de wand te bouwen, zonder zichtbare openingen.
Datum: July 15, 2016
Categorie: Gerealiseerde projecten
Klant: Familie Wilde - Hellendoorn

Andere projecten

Bezig met laden...