Doesburg - Scan 83

Het zoeken naar een goede oplossing is een leuke uitdaging, vooral als je rekening moet houden met beperkingen. Een wat kleinere woonkamer wordt vaak gezien als beperking, maar in de meeste gevallen leidt dat tot een creatief eindresultaat. Zo is ook de keuze voor de Scan 83 tot stand gekomen.

Een sfeervolle en gezellige houtkachel, dat is wat nog ontbreekt in de woonkamer van familie Holkamp. Die zoektocht brengt hij bij ons in de showroom, waar dit model ook staat opgesteld. Bij het zien van de Scan 83 waren ze direct verkocht.

Waarom nou precies? Deze vrijstaande Deense houtkachel heeft weinig ruimte nodig. Het is een compact model, die makkelijk in een hoek geplaatst kan worden. Het design is strak, wat goed past bij de rest van het interieur. Bovendien geeft de ronde ruit een wat dieper zicht op het vuur. Het is trouwens het vermelden waard dat de binnenkant is voorzien van Skamol. Dit steensoort houdt de warmte deels binnen, zodat de hitte in de kachel hoog blijft. Dat resulteert uiteindelijk in een effici├źnte verbranding en zodoende een hoog rendement.

De monteurs van Sfeerhuis baan hebben uiteindelijk de houtkachel geïnstalleerd. Ook is het nieuwe rookkanaal is veilig aangesloten op de bestaande schoorsteen.
Datum: February 16, 2018
Categorie: Gerealiseerde projecten
Klant: Familie Holkamp - Doesburg

Andere projecten

Bezig met laden...