Nijverdal - Wanders Balsa 75

Tijdens het bezoek van de familie Daggers aan de showroom van Sfeerhuis Baan wekten de voordelen van een gashaard direct hun interesse. Snel vuur, makkelijke bediening en een mooi design zijn punten die hen het meest aanspraken.

Een gashaard die veel zicht biedt op het vuur, niet te groot qua formaat en die past in de stijl van het interieur. Aan die voorwaarden moet de nieuwe haard voldoen. Die drie voorwaarden vinden elkaar in de Wanders Balsa 75. Deze kleinere broer van de Balsa 100 is een strak vormgegeven driezijdige haard die in veel verschillende interieurs te plaatsen is. De gebogen voorruit vergroot als het ware het zicht op het vuur. Zo kan een kleine haard toch veel vuurzicht opleveren.

Sfeerhuis Baan heeft de technische installatie en plaatsing op zich genomen. Gezien het bestaande plateau en de aanwezige schoorsteen was de plaats voor de nieuwe haard al snel duidelijk. De afvoer is daarom ook aangesloten op de bestaande schoorsteen. Een geruststelling voor de familie Daggers, want dat scheelt veel sloop- en breekwerk.
Datum: August 07, 2015
Categorie: Gerealiseerde projecten
Klant: Familie Daggers - Nijverdal

Andere projecten

Bezig met laden...