Enter - Element4 Cupido 70

De familie Beldman zocht een haard die niet zo diep was maar wel een strak en tijdloos design had. Daarmee slaan ze met de Element4 Cupido 70 de spijker op zijn kop. De haard inclusief de ombouw heeft slechts een diepte van 30 cm. Het strakke uiterlijk is gecombineerd met een tijdloze schouw vervaardigd uit Crema Marfilsa. Dit steensoort laat op geheel natuurlijke wijze haar marmeraders zien.

U kunt door middel van een Stein schouw de haard tijdloos en klassiek laten ogen. Maar zonder schouw, met gebruik van een strakke ombouw, kan de haard ook in zeer moderne omgeving geplaatst worden. Het is dus een veelzijdige haard die niet in een specifieke stijl ingedeeld kan worden. Verder is de haard leverbaar met ontspiegeld glas. Dit zorgt voor een nog realistischer zicht op het vuur. Het glas is niet meer zichtbaar waardoor er een levensechte illusie van open haard ontstaat.

Zoals eerder aangegeven zijn de Element4 haarden erg smal. Dit biedt in veel situaties de mogelijkheid om een inbouwhaard inbouwhaard te nemen, zonder dat het veel ruimte kost. Ook bij de familie Beldman is dit erg mooi uitgevallen.
Datum: September 19, 2014
Categorie: Gerealiseerde projecten
Klant: Familie Beldman - Enter

Andere projecten

Bezig met laden...