Rijssen - Nestor Martin Stanford 9

Door de koop van een nieuwe woning had de familie Baan plotseling een haardplateau ter beschikking. Dit plateau was door de vorige bewoners achtergelaten. Zij hadden hun eigen haard meegenomen met de verhuizing. Dit was voor familie Baan de aanleiding om de zoektocht naar een nieuwe houtkachel te starten. De Nestor Martin Stanford 9 was de perfecte haard voor dit plateau. Doordat deze houtkachel de mogelijkheid biedt om de afvoer van achteruit de haard te laten komen, kon hij gemakkelijk aangesloten worden op het bestaande kanaal.

De Nestor Martin Stanford 9 kent vele voordelen. De haard heeft bijvoorbeeld een schoner venster wat de kijk op het vlammenspel aanzienlijk vergroot. Verder heeft de haard een schonere verbranding. Daarnaast heeft de haard een dubbele luchtcirculatie en een grote aslade. Wat door veel mensen nog wel als grootste voordeel gezien wordt is het feit dat de haard zowel via de voorkant als via de zijkant bijgevuld kan worden.

Doordat het haardplateau al helemaal gereed stond dankzij de vorige bewoners, hoefde Sfeerhuis Baan de haard alleen te plaatsen. Doordat de afvoer aan de achterzijde kon worden aangesloten kon de klus snel en schoon worden afgerond. Dat zorgt uiteraard voor een tevreden huisvrouw.
Datum: January 02, 2017
Categorie: Gerealiseerde projecten
Klant: Familie Baan - Rijssen

Andere projecten

Bezig met laden...