Nieuwerkerk aan de IJssel - Altech Vision

Na jarenlang genoten te hebben van hun houtkachel, besluit familie Anker dat het tijd is voor vernieuwing. Het liefst zonder te veel sloop- en breekwerk. Zo begint de online zoektocht naar een vernieuwd alternatief. Uiteindelijk kwamen ze uit in de showroom van Sfeerhuis Baan.

Daar deden ze uitgebreid verslag van hun wensen en de situatie in de woonkamer. Veel vertellen, goed luisteren. Die combinatie zorgde voor advies op maat. Met als resultaat de Altech Vision. Deze haard is voorzien van speksteen, zodat de energie optimaal benut wordt. Want speksteen zorgt niet alleen voor een aangename stralingswarmte, ook na het doven van het vuur geeft deze ‘warmtespons’ nog een warme gloed af.

Een bijzonder kenmerk van de Altech Vision is de mogelijkheid om via een zijdeur het brandhout bij te vullen. Daarnaast zijn de afmetingen van dit model uitstekend geschikt om in de bestaande situatie in te passen. De installatie hebben ze dan ook zelf uitgevoerd. Zo heeft Sfeerhuis Baan bijgedragen aan het advies en de levering, terwijl het eindproduct door de familie zelf is geïnstalleerd.
Datum: August 19, 2016
Categorie: Gerealiseerde projecten
Klant: Familie Anker - Nieuwerkerk aan de IJssel

Andere projecten

Bezig met laden...