Enter - Faber the Mood

Deze prachtige buitenhaard van Faber is, zoals op de foto te zien, ook prima te plaatsen onder een overkapping. Deze haard is de perfecte oplossing voor extra sfeer en warmte onder de overkapping. Dus daarom viel de keuze van de familie Brinks als snel op de Faber The Mood. Cortenstaal is als staalsoort vochtbestendiger dan de producten waar een haard normaal van gemaakt wordt.

Op de foto is te zien dat de haard op een erg mooie manier ingebouwd kan worden. Daar is destijds bewust voor gekozen. De haard kan ook zonder ombouw geplaatst worden. Daarom biedt deze haard u talloze mogelijkheden. De 126 cm brede haard biedt vanuit verschillende oogpunten een prachtige inkijk in de haard. Naast het feit dat deze haard enorm veel sfeer brengt, kan het de ruimte ook zeker verwarmen. Met een maximaal vermogen van ruim 12 Kw is de ruimte binnen no-time verwarmd.

Verder is er met de uitvoering rekening gehouden met de TV. Er is dus in de koof een TV-nis gemaakt. Sfeerhuis Baan heeft de technische installatie en aftimmering op zich genomen. Hierna heeft de familie Brink zelf een afwerklaag van beton-ciré aangebracht.
Datum: April 28, 2016
Categorie: Gerealiseerde projecten
Klant: Familie Brinks - Enter

Andere projecten

Bezig met laden...