Nijverdal - DRU Metro 100XT/3


Prachtig vuur, hoog rendement en de gemakken van een gashaard. Daar staat deze haard bekend om. Na een bezoek aan de showroom waren we er snel achter dat de DRU Metro 100XT/3 de behoeften van de familie Calkhoven goed zou opvullen. Een mooie brede haard met prachtige vuurzicht van drie zijden. Ook dit element spreekt hen aan. Daarnaast is deze haard te combineren met verschillende haardmeubels en haardplateau’s, zodat er veel mogelijkheden zijn om iets in de juiste stijl en vorm te vinden.

De familie Calkhoven heeft ervoor gekozen om ook een haardmeubel te laten monteren, waarbij het grootste deel zwevend is. Dit is een natuurstenen plateau. De lange muur waar de haard aan gemonteerd is, geeft een erg fraai en ruimtelijk effect. Zeker in combinatie met het deels zwevende plateau.

De DRU Metro 100XT/3 maakt nog steeds onderdeel uit van het assortiment van DRU. Dit getuigt wel van de kwaliteit en betrouwbaarheid van deze prachtige 3-zijdige haard. Het ingebouwde kampvuureffect is een perfecte combinatie met de driezijdigheid van de haard. Vanuit meerdere plekken is het vuur te zien, zodat vanuit alle hoeken het vlammenspel bewonderd kan worden.


Datum: April 13, 2016
Categorie: Gerealiseerde projecten
Klant: Familie Calkhoven - Nijverdal

Andere projecten

Bezig met laden...