Rijssen - DRU Maestro 80/3 gashaard

Een makkelijk te bedienen haard, waar toch wel degelijk warmte vanaf komt. De DRU Maestro 80/3 is in dat geval een perfecte keuze. Een vernieuwing in de woonkamer van de familie Kreijkes zorgde ervoor dat ze op een dag bij ons in de showroom terecht kwamen. Er moest een haard komen in de woonkamer.

Op de foto is het prachtige resultaat te zien. Sfeerhuis Baan heeft in dit geval alleen de technische installatie verzorgd. De familie Kreijkes nam de maak van het haardmeubel en de koof op zich. De specifieke plaatsing en het 3-zijdige vuurzicht heeft ervoor gezorgd dat er van allen hoeken van de kamer een prachtig is op het vuur. Verder zorgt de Dynamic Flame Burner ervoor dat het vuur uit deze gashaard niet van echt te onderscheiden is. Ook zorgt het ontspiegelde glas, wat optioneel is voor het gevoel van een open haard.

Deze haard is nog steeds verkrijgbaar en is zowel hangend als staand te monteren. Dit zorgt voor erg veel inbouwmogelijkheden. Verder zorgt het DRU Eco Wave systeem ervoor dat de haard prachtig brandt, ook bij minder warmtebehoefte.

De ombouw en afwerking van de opstelling is dus voor eigen rekening genomen. Sfeerhuis Baan assisteerde door de gewenste haard te leveren, en technisch te monteren. Geen hoofdrol, maar ook in zo’n situatie biedt Sfeerhuis Baan graag een helpende hand.
Datum: March 08, 2017
Categorie: Gerealiseerde projecten
Klant: Familie Kreijkes - Rijssen

Andere projecten

Bezig met laden...