Rijssen - Wanders EC 75

Eens in de zoveel jaar breekt het moment aan. Dan moet de hele woonkamer opnieuw worden ingericht. Dat moment brak ook aan bij familie Meeuse uit Rijssen. Het complete interieur moet vernieuwd worden. En in de nieuwe plannen is ook een haard gewenst. Hiervoor komt de familie Meeuse langs bij Sfeerhuis Baan. Tijdens het gesprek met een adviseur wordt duidelijk dat de familie graag zelf stookt. Verder houden ze echt van de onvervalste geur van brandend hout. Echter moet het wel een modern geheel worden. Vandaar dat de adviseur een inbouw houthaard adviseert. Dit lijkt de familie een uitstekend plan en de keuze valt op de Wanders EC 75.

Helaas is de EC 75 van Wanders niet meer beschikbaar. Uiteraard heeft Wanders een vervanger geproduceerd van deze succesvolle haard. Dit is de S 75. Een vrijwel identiek, maar kwalitatief verbeterde haard die zich heeft afgedaan van de gebogen ruit. De haard oogt hierdoor nog strakker en is net als zijn voorganger op moderne wijze in te bouwen.

Sfeerhuis Baan heeft zowel de technische installatie als de afwerking op maat verzorgd bij de familie Meeuse. Op de foto is te zien hoe aan de rechterzijde van de haard een uitsparing is gemaakt om een kast in te verwerken. Op deze foto is ook het prachtige eindresultaat te zien.
Datum: October 05, 2015
Categorie: Gerealiseerde projecten
Klant: Familie Meeuse - Rijssen

Andere projecten

Bezig met laden...