Zoetermeer - Scan 50

De familie Cornelissen komt in de showroom van Sfeerhuis Baan voor een sfeermaker in het midden van de kamer. Hoewel ze nog geen specifiek model in hebben uitgezocht, zijn er wel specifieke voorwaarden waaraan die zou moeten voldoen. Zo mag de nieuwe houthaard niet al te veel ruimte in beslag maar hij moet wel gezien worden als Sfeermaker. Daarom valt de keuze al snel op de Scan 50.

De Scan 50 maakt geen deel meer uit van ons assortiment. Als vervanger bieden we de Spartherm Passo. Dit omdat de haard qua vormgeving erg overeenkomt met de Scan 50. Vanwege het relatief lage vermogen van 5kw is de haard goed te plaatsen in kleinere huiskamers of goed geïsoleerde woningen. De haard is vanwege de vele kleurmogelijkheden goed aan te passen aan het interieur. Door de ronding in de ruit van de deur is deze haard ook goed te plaatsen in een hoek.

Sfeerhuis Baan heeft de plaatsing en installatie van de afvoer verzorgd bij de familie Cornelissen. Hierbij staat de haard op een ronde vloerplaat er gaat de afvoer door het dak naar buiten.
Datum: May 18, 2011
Categorie: Gerealiseerde projecten
Klant: Familie Cornelissen - Zoetermeer

Andere projecten

Bezig met laden...