Gorssel - Wanders Olaf Eco

De familie Udink uit Gorssel is op zoek naar een eyecatcher in de woonkamer. Na een zoektocht op het internet komen ze al snel tot het besluit dat een houtkachel de eyecatcher moet worden. Ze zoeken op het internet nog wat verder naar een zaak die een uiteenlopend assortiment hebben opgesteld in de showroom. Vandaar dat uitkomen bij Sfeerhuis Baan. Tijdens het bezoek wordt aan een adviseur aangegeven dat de houtkachel veel rendement moet geven omdat de familie van plan is om de ruimte er echt mee te verwarmen. Vandaar dat de keuze valt op een speksteenkachel. In het geval van de familie Udink de Wanders Olaf Eco.

De Wanders Olaf Eco maakt geen deel meer uit van ons assortiment. Dit omdat Wanders een vervanger heeft geproduceerd. Dit is de Wanders Pecan Eco medium. Deze haard komt in maatvoering overeen met zijn voorganger. Het zit hem voornamelijk in het uiterlijk. Zo heeft de Pecan een wat modernere look.

Naast het advies heeft Sfeerhuis Baan ook de plaatsing van de haard verzorgd. De haard werd geplaatst op een bestaande plek wat dus al voorbereid was. Zie op de foto het mooie eindresultaat.
Datum: November 09, 2010
Categorie: Gerealiseerde projecten
Klant: Familie Udink - Gorssel

Andere projecten

Bezig met laden...