Rijssen - Altech Eclips Depot

De charme van een houtkachel is iets waar de familie Ligtenberg voor valt. Het geluid van het knisperende houtvuur, de geur en het zicht. Daarom komen ze is langs in de showroom van Sfeerhuis Baan. De familie zoekt een haard die echt als verwarming gaat dienen van de huiskamer. Verder moet de haard passen in het interieur. Na een rondje door de showroom valt het ook op een speksteenkachel. De Altech Eclips Depot

De Altech Eclips is een hoge rendementskachel. De haard is in verschillende versies te verkrijgen. Zo heb je de Depot die wordt geleverd met ruimte om hout op te slaan. Verder is het ook mogelijk om de haard te laten leveren met een bakplaat aan de bovenzijde of op een standaard. Verder is het voordeel van speksteen dat het nog uren na het branden aangename warmte afgeeft. Een extra motivatie dus om deze haard te komen als de haard fungeert als hoofdverwarming.

De haard is geplaatst door Sfeerhuis Baan. Hij is geplaatst op een bestaand plateau. Aan een bestaande afvoer. Door de keuze voor de Altech Eclips Depot heeft de familie Ligtenberg direct een mooie houtopslag onder de haard. Erg handig in geval van een houtkachel.
Datum: May 20, 2011
Categorie: Gerealiseerde projecten
Klant: Familie Ligtenberg - Rijssen

Andere projecten

Bezig met laden...