Rietmolen - DRU Passeo met schouw

Een nieuwe haard met een klassieke uitstraling. Dat was het doel van de familie Nijhof. Voorheen was een open haard de sfeermaker in de huiskamer. Nu bracht de familie Nijhof een bezoek aan de showroom van Sfeerhuis Baan om de open haard van hand te doen en zodoende plaats te creƫren voor de gemakken van een gashaard.

De wensen van de familie worden, door een blik op de bovenstaande foto, direct duidelijk. Een gashaard die gemakkelijk te bedienen is in combinatie met een klassiek ogend design. Door het toevoegen van het steenmotief op de achter- en zijwanden wordt ook het open haard effect teruggebracht. Daarnaast maakt de Stein SG schouw het klassieke design af. Een prachtige natuurstenen schouw met een verdiepte vloerplaat.

De gekozen haard, de DRU Passeo, is inmiddels vernieuwd op de markt gebracht. Bij deze haard wordt standaard ontspiegeld glas geleverd waarmee een open haard idee nog beter nagebootst wordt. De Passeo is een haard die vanwege de vorm in zowel een klassieke als moderne opstelling geplaatst kan worden.

Sfeerhuis Baan heeft ook het plaatsen, en de afwerking verzorgd. Zie hierboven het prachtige klassieke eindresultaat.

Datum: July 07, 2017
Categorie: Gerealiseerde projecten
Klant: Familie Nijhof - Rietmolen

Andere projecten

Bezig met laden...