Ter Aar - Wanders Lenga 500 Front

De familie van de Wetering zocht een strakke haard voor in de woonkamer. In eerste instantie werd ervan uit gegaan dat er vanwege de krappe ruimte tussen de twee kozijnen een vrijstaand model moest komen. Echter bleek na een gesprek met een adviseur van Sfeerhuis Baan dat het wellicht mogelijk was om er een mooie inbouw gashaard tussen te plaatsen. Na het doornemen van de maatvoering en het vergelijken van modellen kwam men tot de conclusie dat de Wanders Lenga 500 een uitstekend model was voor deze situatie.

De Wanders Lenga 500 front is een slanke verticale inbouw gashaard die weinig ruimte in beslag neemt. Het vuur komt bij deze gashaard op een fraaie manier uit de blokken. De hoge ruit geeft u een mooi zicht op dit vuur. Verder is de Lenga 500 uitgerust met het Eco Wave systeem van Wanders. Dit systeem geeft u een natuurlijker vlambeeld die u veel variatie geeft in de hoogte van het vuur.

Sfeerhuis Baan heeft in dit geval naast de levering en de technische installatie ook de afwerking verzorgd. Hierbij is de haard strak tussen de twee kozijnen geplaatst. Bij het maken van de ombouw is er diepte toegevoegd door de ombouw een centimeter voor de haard uit te laten komen. Dit geeft een mooi diepte effect.
Datum: November 25, 2016
Categorie: Gerealiseerde projecten
Klant: Familie v/d Wetering - Ter Aar

Andere projecten

Bezig met laden...