Deventer - Wanders Balsa 100

Tijdens het bezoek van de familie van Essen aan de showroom van Sfeerhuis Baan wekten de voordelen van een gashaard direct hun interesse. Snel vuur, makkelijke bediening en een mooi design zijn punten die hen het meest aanspraken. De familie van Essen zocht een haard die veel zicht biedt op het vuur, niet te groot is qua formaat en die past in de stijl van het interieur. Tijdens hun wandeling door de showroom van Sfeerhuis Baan valt de Wanders Balsa 100 op. Een haard die zich volledig kwalificeert volgens de behoeften van de familie.

De Balsa 100 is de grotere broer van de Balsa 75. De haard van Wanders is een strak vormgegeven driezijdige haard die in veel verschillende interieurs te plaatsen is. De gebogen voorruit vergroot als het ware het zicht op het vuur. Zo kan een kleine haard gecombineerd met de twee zijruiten toch een heel breed beeld geven op het vuur.

Sfeerhuis Baan heeft de technische installatie en plaatsing op zich genomen. Hierbij is de haard op de juiste plek aangesloten aan het gas en aan een rookgasafvoer. De afvoer gaat in dit geval door de gevel
Datum: January 13, 2016
Categorie: Gerealiseerde projecten
Klant: Familie van Essen - Deventer

Andere projecten

Bezig met laden...