Rijssen - DRU Maestro 100

In onze showroom treffen de familie Swabedissen. De familie heeft heuse plannen voor een herinrichting van de woonkamer. Het moment om de plaatsing van een haard te overwegen. Vandaar dat de familie haar zoektocht begint. Tijdens het gesprek wordt duidelijk dat de familie graag een gashaard combineerd met een meubel die ruimte biedt voor de tv. Hierbij komt men vanwege de afmetingen en het mooie vuur uit op de DRU Maestro 100.

De DRU Maestro 100 is een fronthaard met veel vermogen. Geschikt om grote woonkamers te verwarmen. Verder is de haard uitgerust met een Eco-Wave stand. Hierbij heeft u ook bij minder warmtebehoefte een mooie volle vlam. Er is dus qua warmte veel variatie terwijl het vuur gelijk blijft. Verder was in het geval van de familie Swabedissen de maat van de haard goed te combineren met een tv.

Sfeerhuis Baan heeft in dit geval zowel de technische installatie als het maken van de ombouw voor zich genomen. Hierbij is de haard eerst technisch geïnstalleerd, waarbij de haard naast het aansluiten van de afvoer en het gas ook op juiste hoogte is gezet. De afvoer verlaat in dit geval via de koof en gevel de ruimte. Vervolgens is de ombouw gemaakt. Hierbij is er een nis gemaakt die ten grootte is van de haard om de tv in te plaatsen. Zie op de foto het mooie eindresultaat.
Datum: January 18, 2018
Categorie: Gerealiseerde projecten
Klant: Familie Swabedissen - Rijssen

Andere projecten

Bezig met laden...