Druten - Wanders Lenga 500

Aan de lange zijde van de woonkamer van de familie Smits is een stuk onbenutte ruimte. Hier wil de familie Smits graag meer neer zetten in plaats van alleen een kast. Als snel wordt duidelijk dat hier misschien wel een haard geplaatst zou kunnen worden. Echter moest er wel ruimte overblijven om het een en ander kwijt te kunnen in een kast. Met deze idee├źn bezoekt de familie de showroom van Sfeerhuis Baan. Hier viel de keuze op de Wanders Lenga 500. Een prachtig lang model die qua breedte weinig ruimte in beslag neemt.

De Lenga 500 is een enorm realistische gashaard. De keramische blokken zijn hoger in de haard geplaatst waardoor de haard beter gevuld is. Verder komt het vuur uit de blokken. Ook kunt u met de Lenga 500 stoken volgens het nieuwe Eco Wave systeem. Hierdoor combineert u een speelser vuurbeeld met een lager gasverbruik. Verder wordt er standaard een afstandsbediening geleverd die u voorziet van extra gemakken. Naast een standaard afstandsbediening is het ook mogelijk een wifimodule aan te schaffen. Deze module biedt u de mogelijkheid om uw haard via uw smartphone of tablet te bedienen.

De technische installatie inclusief het maken van de ombouw is gerealiseerd door Sfeerhuis Baan. Zoals op de foto te zien is heeft de familie Smits de ombouw op prachtige wijze gecombineerd met de 2 kasten aan beide zijden. Zie op de foto het geweldige eindresultaat!
Datum: November 29, 2017
Categorie: Gerealiseerde projecten
Klant: Familie Smits - Druten

Andere projecten

Bezig met laden...