Borne - DRU Passeo

De familie Hekhuis verkeerde nog in de oriƫnterende fase toen ze een bezoek brachten in de showroom van Sfeerhuis Baan. Er speelden meerdere vragen zoals: Hebben we wel genoeg ruimte? Komen we wel weg met de afvoer? Tijdens het gesprek met een adviseur werd als snel duidelijk dat er een mogelijkheid was om een inbouwhaard te plaatsen tussen de beide kozijnen. Hierbij kwam de DRU Passeo naar voren als favoriet.

Naast dat de Passeo in dit geval de perfecte afmeting had, is het ook nog een prachtige haard. De haard wordt geleverd met ontspiegeld glas. Dit geeft een prachtig beeld op het vuur omdat alle spiegelingen op deze manier uit de ruit gehaald worden. Verder is de haard erg strak in te bouwen zonder dat er kaders zichtbaar zijn.

Sfeerhuis Baan heeft zowel de technische installatie als het maken van de ombouw verzorgd. Hierbij is de haard eerst op de juiste plaats en hoogte gezet. Vervolgens is hier een erg strakke ombouw omheen geplaatst die exact tussen de kozijnen uitkomt. Het eindresultaat is te zien op de foto.
Datum: October 01, 2018
Categorie: Gerealiseerde projecten
Klant: Familie Hekhuis - Borne

Andere projecten

Bezig met laden...