Deventer - Element4 Trisore 95

De familie Egberink was op zoek naar een mooie moderne gashaard. Hiervoor waren ze bij Sfeerhuis Baan op het juiste adres. In de showroom stonden weel vergelijkbare situaties opgesteld. Hierbij viel de keuze op de Element4 Trisore 95. Dit vanwege het mooie vuurbeeld en de gunstige afmetingen.

De Trisore 95 is een strak vormgegeven gashaard met een geringe inbouwdiepte. Hierdoor viel de keuze onder meer op de haard van Element4. Bij de familie Egberink is de haard mooi ingebouwd en afgewerkt met een zwevend plateau. Hierdoor zijn de bedieningsorganen van de haard weggewerkt uit het zicht. Tegenwoordig gaat dezelfde haard door het leven als de Element4 Trisore 100.

Enige tijd na het uitzoeken van de haard is deze ook geplaatst bij de familie Egberink. Hierbij is de haard geplaatst met een mooie ombouw. In deze ombouw is de afvoer van de haard op een fraaie manier strak weggewerkt. Ook is er hangend haardmeubel op maat gemaakt die een mooi, ruimtelijk effect geven in de kamer. Zie op de foto het prachtige eindresultaat.
Datum: November 26, 2018
Categorie: Gerealiseerde projecten
Klant: Familie Egberink - Deventer

Andere projecten

Bezig met laden...