Zutphen - Wanders Olaf Eco

Voor familie Haverkamp is het hoog tijd om de woonkamer eens flink aan te pakken. Na wikken en wegen is besloten om de kamer in moderne stijl in te richten. Het schoon metselwerk wordt vervangen door strak gestucte wanden. Alleen dat doet al veel met de uitstraling. Maar om het af te maken, wordt ook online gekeken naar een moderne haard. Want als je dan toch bezig bent…

Na wat rondkijken, willen ze graag de Wanders Olaf Eco in het echt zien branden. Zodoende treffen we ze in onze showroom. Als snel blijkt dat ze niet alleen qua stijl, maar ook qua techniek een moderne haard wensen. Het liefst met echt brandhout, mede vanwege de beschikbare schoorsteen. Dit model is daar uitstekend geschikt voor. Tegenwoordig zijn er nog modernere technieken voor deze houtkachels. Die zijn verwerkt in de opvolger van dit model, de Wanders Pecan Eco S. Het speksteen zorgt niet alleen voor een moderne uitstraling, maar straalt nog lange tijd na het branden een behagelijke warmte uit.

De monteurs van Sfeerhuis Baan hebben met zorg deze houtkachel gemonteerd. Inclusief de twee spekstenen op de vloer, ter decoratie. Tegelijkertijd biedt de ruimte onder de kachel de mogelijkheid om daar een kleine voorraad brandhout te bewaren. Functioneel en ook nog eens een mooie uitstraling.
Datum: February 09, 2012
Categorie: Gerealiseerde projecten
Klant: Familie Haverkamp - Zutphen

Andere projecten

Bezig met laden...