Enschede - Wanders Danta 1100

De familie Ticheler heeft grootse plannen in de huiskamer. Tijdens een renovatie wordt direct nagedacht over de mogelijkheden voor een haard. Een lange zijmuur biedt hen de optie om te kijken naar een inbouwhaard. Om de opties daarin door te nemen, brengen ze een bezoek aan de showroom van Sfeerhuis Baan. Na een inventarisatie van de adviseur van de behoeften en mogelijkheden komt men uit op de Wanders Danta 1100. Een prachtige, brede gashaard met een mooi vooraanzicht op het vuur.

De Danta 1100, die voorzien is van een dubbele brander, is een haard waarbij het vermogen kan worden terug geschakeld. Terwijl de brander teruggedraaid worden, blijft de vlam wel mooi. De haard wordt standaard geleverd met een stalen achterwand, maar optioneel is een weerspiegelende achterwand. Verder zijn er voor de familie Ticheler veel keuzes betreft branderdecoratie. Er valt een keuze te maken tussen houtstammen, kleine kiezels, grote kiezels of diamonds. Zoals te zien is, heeft de familie Ticheler gekozen voor de houtstammetjes.

Sfeerhuis Baan heeft bij de familie Tichelaar het totaalpakket verzorgd. Dit houdt in dat ook de installatie en de afwerking gedaan is. Hierbij gaat de afvoer via de koof door de gevel naar buiten. Verder is er een TV nis gemaakt waarin zowel de TV als geluidsinstallatie is verwerkt. Het prachtige eindresultaat is op de foto te zien.
Datum: October 16, 2014
Categorie: Gerealiseerde projecten
Klant: Familie Ticheler - Enschede

Andere projecten

Bezig met laden...