Deventer - DRU Diablo Next

De familie Tuenter zoekt op het internet naar een gashaard. Dit moet een gashaard worden dit niet teveel ruimte in beslag neemt. Verder moet het design en de kleuren overeenkomen met de rest van de kamer. Na een zoektocht op het internet komt de familie Tuenter terecht op de website van Sfeerhuis Baan. Hier valt het ook oog op de vele verschillende gashaarden die op de website worden aangeboden. Terwijl er even over de pagina wordt gescrold, valt het oog op de DRU Diablo Next. Een mooi hangend model. Doordat het model hangend is, komt het goed overeen met de behoeften.

De DRU Diablo Next is een mooie driezijdige haard die geen vloerruimte in beslag neemt. Verder is de haard naast het alu-metallic wat, op de foto te zien is, ook leverbaar in het zwart. Tegen meerprijs kan de haard ook geleverd worden met een ceraglass achterwand.

Sfeerhuis Baan heeft in dit geval de haard geleverd. De afwerking en plaatsing van de haard is verzorgd door de familie Tuenter. Op de foto is het prachtige eindresultaat te zien. Het alu-metallic loop perfect over in de andere kleuren van de huiskamer.
Datum: February 06, 2015
Categorie: Gerealiseerde projecten
Klant: Familie Tuenter - Deventer

Andere projecten

Bezig met laden...