Rijssen - Wanders Solea Elegance gaskachel

De familie van der Leun zit in een dubio. Niet of er wel of geen haard moet komen maar meer om het type. Zowel een inbouwhaard als een vrijstaande kachel spreekt de familie aan. Met dit in het achterhoofd stappen ze belangeloos de showroom van Sfeerhuis Baan binnen. Een adviseur spreekt de familie aan en neemt de situatie en mogelijkheden door. Als eerste wordt het idee voor een inbouwhaard aan de kant gezet. Dit gaat erg krap ogen is de conclusie. Daardoor wordt er gekeken naar de mogelijkheden voor een vrijstaande kachel. Na het doornemen van de mogelijkheden blijkt de Wanders Solea Elegance de best optie.

De Solea Elegance is inmiddels niet meer leverbaar, maar er is uiteraard wel een vervanger op de markt gebracht. Een vervanger met nog betere specificaties. Dit is de Wanders Tali. De Tali onderscheidt zich van de Solea Elegance op de manier van branden. Er zijn dikke houtstammen toegevoegd die u een nog nooit eerder vertoonde sfeerbeleving geeft. Verder ontvangt de familie van der Leun een afstandsbediening met timer en thermostaat. Deze afstandsbediening wordt standaard bijgeleverd.

Sfeerhuis Baan heeft de aansluiting van de haard verzorgt. Hierbij gaat de afvoer door de gevel. Het mooie resultaat is op de foto te zien.
Datum: May 05, 2011
Categorie: Gerealiseerde projecten
Klant: Familie van der Leun - Rijssen

Andere projecten

Bezig met laden...