Markelo - Element4 Trisore 70

Familie van der Neut is op zoek naar een sfeermaker in de huiskamer. Iets wat de aandacht naar zich toe trekt in de kamer. Met in het achterhoofd dat een haard hiervoor een goede oplossing kan zijn, komen ze op bezoek in de showroom van Sfeerhuis Baan. Tussen talloze opties springt er één gashaard bovenuit. Het is de Element4 Trisore 70. Een mooie, niet al te grote gashaard. Verder is de inbouwdiepte van deze haard gering. Hierbij kan de haard ook gemakkelijker ingebouwd worden in kleinere ruimtes.

Door de drie zijden is er mooi zicht op het vuurbeeld. Dit vuurbeeld is realistische en levendig. Qua achterwanden en branddecoraties zijn er erg veel opties bij de Trisore 70. Dit was voor de familie van der Neut ook een punt om de keuze te laten vallen op deze haard. Zo wordt de haard een stuk persoonlijker en zijn er veel persoonlijke wensen door te voeren in het design.

Sfeerhuis Baan heeft de aansluiting en afwerking van deze compacte sfeerhaard verzorgd. Hierbij gaat de afvoer door de gevel. Daarna is de koof op maat gemaakt om de haard heen. Het eindresultaat is te zien op de foto. Erg geslaagd als u het aan ons vraagt!
Datum: December 19, 2011
Categorie: Gerealiseerde projecten
Klant: Familie van der Neut - Markelo

Andere projecten

Bezig met laden...