Putten - Wanders Kanda 50

Tussen de twee kozijnen die u een prachtig zicht geven op de tuin, blijft een stuk muur vrij. Dit stuk muur is voor de familie Dompseler de kans om er een mooie haard te plaatsen. Met de maatvoering in het achterhoofd wordt het internet afgespeurd op zoek naar de mooiste oplossing. Tijdens deze zoektocht stuit de familie op de website van Sfeerhuis Baan. Online wordt een offerte opgevraagd waarna contact opgenomen wordt. Gezien de behoeften en de breedte van de muur waar de haard voor komt valt de keuze op de Wanders Kanda 50. Een mooie lange gashaard met een volle vlam.

Tegenwoordig is de Wanders Kanda 50 niet meer leverbaar. Wel heeft Wanders er voor gekozen om dit succesvolle model vernieuwd op de markt te brengen. Dit is de Wanders Lenga 500. Eveneens een slanke verticale gashaard die niet te veel ruimte in beslag neemt. Bij deze haard is de vlamhoogte te regelen en kan men schakelen tussen een enkele en een dubbele brander. Verder is het mogelijk om deze haard aan te schaffen met ontspiegeld glas. Hierdoor is het glas nauwelijks zichtbaar en geeft dit een open haard effect.

De familie Dompseler heeft de haard zelf op prachtige wijze ingebouwd. Sfeerhuis Baan heeft in dit geval alleen de haard geleverd. Hierin biedt Sfeerhuis Baan dus ook een helpende hand. Zie op de foto het prachtige eindresultaat.
Datum: December 04, 2012
Categorie: Gerealiseerde projecten
Klant: Familie van Dompseler - Putten

Andere projecten

Bezig met laden...